2011. november 16., szerda

kultura2020


lesz egy konferencián egy előadás "Hogyan fogyasztunk kultúrát 2020-ban?" címmel. Megkért az előadást tartó ismerősöm, hogy csináljak valami vetíthető háttéranyagot az előadásnak. Egy hetem volt, egy 15 perces anyagra, ráadásul a szöveg folyamatosan változott, szóval elég izgi volt a projekt...:)
végül csak egy részére készült vizuál és az is egybe van tömörítve egy percbe, hogy követni tudjam vele, ahogy beszél. Eléggé az utolsó pillanatban lett kész az anyag, és azt ajánlották neki a konferencia szervezői, hogy inkább csináljuk egy külön filmet a témában, de most ne használja a videót az előadáson, hogy biztos minden fennakadásmentesen menjen. kár érte, de azért nem sajnálom, hogy megcsináltam, jó gyakorlás volt és izgalmas feladat. ez így egyelőre egy sneak peak, mert hang nélkül nem értelmezhető annyira, meg ha már nincs alatta beszéd legalább valami zene lehetne, de majd a végleges formájában.)
(még csiszolgatni kell persze, mert annyira rohamtempóban kellett animálni, hogy a végén már nem is tudtam rendesen visszanézni...)

1 megjegyzés:

asmany írta...

ja meg ez a "lomó-effekt" csak a youtubeon került rá, mert láttam, hogy vannak ilyen effektek és gondoltam kipróbálom milyenek:)