2011. április 26., kedd

újabb átalakulás

kérdéses még, hogy a csobbanás után a szürke vonalak legyenek-e. Van akinek tetszik, van aki szerint túl sok. egy mozdulattal le tudom venni szóval várom a meglátásokat:)



ui.: nem tudja valaki, hogy mit kell átállítanom, hogy ne csak a videó egyik fele látszódjon?

2011. április 22., péntek

2011. április 21., csütörtök

animációdarabka

ezt csináltam eddig. jobban haladok, mint amitől féltem, de nem haladok még olyan jól, mint szeretnék. ahogy kiíródik a szöveg, abba még kell pár fázis, mert egy másodpercnek animáltam és utána ki akartam tartani a címet, de amikor zenére illesztettem a folytatással, rájöttem, hogy jobb ha nem tartom ki olyan hosszan, mert megakasztja a folyamatot.
eleje:

ezt találtam. tök jó!

http://www.lottanieminen.com/index.html

2011. április 18., hétfő

storyboard

Az eddigiekhez képest annyiban változott a koncepció, hogy nem rögtön a kaleidoszkóppal kezdek, hanem az újabb és újabb nőtípusok bejövetele jelent újabb és újabb osztódást, így a folyamat végeredménye a kaleidoszkóp-nő.





















A látványok véglegesek, kivéve az utolsó három kockát, mert azt a részt rotoszkóposan szeretném megoldani.

Itt pedig zenére illesztve, ritmusában tekinthető meg. (sajnos a feltöltésnél összenyomta 4:3-ba... nem tudom miért...):




(ezt érdemesebb a youtubon nézni http://www.youtube.com/watch?v=zhcIKlRIT24 )

2011. április 10., vasárnap

De.Vianunk plakát


Megrendelésre készült koktélzongorás plakát, Boris Vian életművét használó színdarabhoz.

2011. április 8., péntek

látványtervek






nagyon tetszik, ahogy az előző képeken a firkás grafitrajzból csilivili textúra lett, de mozgásban ez már valószínűleg zavaró pattogás lenne... szóval valószínűleg toll rajz lesz. Ez animálásnál is kezelhetőbb. Hétfőn kipróbálom mindkettőt, aztán majd meglátjuk. az illesztéseknél vannak pontatlanságok, de ha bescannelem a sulis sorozatszkennerrel és a toonz összetrackkeli, akkor már majd jó lesz. szerintem.:)

MORF: kezdődik!











Az idei morf-filmem megújult kaleidoszkópos koncepciójú storyboardjának első kockái, kis változások még lesznek. Ma meg holnap befejezem a storyboardot, meg csinálok végleges látványterveket. Vasárnap: animatik. Hétfő: próbaszekvencia. (A sorrend pont fordítva van, mint itt.)